cirkel-kernwaarden

De eigenschappen en drijfveren waar wij als organisatie voor staan

Samen

Wonen doe je samen. Werken doe je samen. Sterker nog, alleen kunnen we onze ambities niet waarmaken. We hebben onze huurders, stakeholders, leveranciers en collega-studentenhuisvesters hard nodig. We beseffen dat wij niet vanuit de huurder kunnen denken. Daarom betrekken we onze huurders bij projecten, zodat zij ons een spiegel voorhouden en kunnen corrigeren als wij, ondanks onze beste bedoelingen, de verkeerde richting inslaan.

 

We zoeken actief de samenwerking op, want we weten uit ervaring dat dit ons verder brengt. Bij alles wat we doen voelen en ervaren we de meerwaarde van samen. Het geeft ons energie en doet ons groeien als medewerker en als organisatie. Het is de kracht van Idealis: samen!

Betrokken

We voelen ons verbonden met onze doelgroep en bieden ze graag een leuke en onbezorgde tijd. Daarom willen we studenten en PhD’ers zo veel mogelijk ontzorgen op het gebied van wonen, zodat zij prettig bij ons wonen en zich kunnen focussen op hun studie, sociale leven of andere activiteiten.

 

We kennen onze doelgroep en weten dat de behoefte aan ondersteuning per persoon verschilt. We bieden persoonlijk contact als het nodig is en leveren maatwerk als hierom wordt gevraagd. Die verbondenheid voelen we niet alleen met onze huurders, maar ook met onze collega’s. We doen ons werk met passie en lol.

 

Het werk gaat verder dan de eigen afdeling. Al deze dynamiek maakt dat we ons met hart en ziel inzetten voor onze doelgroep en onze maatschappelijke rol met plezier invullen.

Solide

Solide. Spannend? – misschien niet. Noodzakelijk? – absoluut! Om onze doelgroep nu en in de toekomst te kunnen bedienen moeten we financieel gezond blijven en risico’s beperkt houden.


We zorgen voor kwalitatief goede en duurzame huisvesting die aansluit bij de wensen van de doelgroep. En dat is best een uitdaging, want de wensen van onze (toekomstige) doelgroep veranderen snel. We doen er alles aan om binnen onze marges te investeren in verbetering van kwaliteit en zetten onze middelen in voor onze doelgroep.


Dit alles doen we met een goed ingerichte organisatie die weet wat ze doet en weet waar ze goed in is. We hebben de processen op orde en weten wat gevraagd wordt om huurders te huisvesten. We bedienen onze huurders vanuit een goed georganiseerde basis met veel kennis.


We kennen Wageningen, Ede en de omgeving waarin we werken. Onze huurders zijn kortverblijvers, wij zijn de continue factor voor huurders en stakeholders. We hebben bewezen oplossingsgericht te zijn en mee te kunnen bewegen met alle veranderingen die op ons afkomen. Ook voor leveranciers en samenwerkingspartners zijn we een solide partij om mee samen te werken. We doen wat we zeggen.